Jenterommet

Yåw!

Puh! En liten innspurt mens ungene er i ute, så fikk jeg rommet til Mia til å se sånn høvelig presentabelt ut. Jeg er så fornøyd med at hun fikk et rom litt utenom den "rosa-ramma". I dag hadde hun besøk av to småjenter, og da de kom inn på rommet hennes utbrøt de "WOW". Da blir jeg fornøyd. Hovedsaken er uansett at Mia selv trives, og det tror jeg hun gjør. My little Pony er ikke som det en gang var.. Jeg elsker My little pony. 

Der ble bildet litt mørkt, gitt, men se så fint det ble med den tallerkenhylla. Under der skal det henges noen kurver til tegnestifter og sånt småtteri. Det blir bra.

..oj, der var det visst litt rot. Og meg.Nemi har fått et lite innsmett, hun var en av mine helter før i verden. Nå er det Pondus. 

Buketten jeg fikk av Mia og Markus i går. Jeg kan aldri selv komponere en finere bukett. Ever!

Nå er jeg sliten og lei etter en lang dag. Det er femten dager igjen til termin, jeg er enda ikke i mål med alt som skal gjøres. Det blir lite avslapping med andre ord. Jeg får bite det i meg og forsøke å slappe av når poden er kommet til verden. Det er lov å ønske.

God natt.

#interiør #jenterom #inspirasjon #rom123 #jotun

3 kommentarer

Baremusikk

18.07.2014 kl.23:04

Fint rom

Johnsine

18.07.2014 kl.23:15

Baremusikk: Takk for det. :)

Hanne Hammer

20.09.2014 kl.14:48

Nydelig farge på jenterommet! Kan jeg spørre om fargekode/navn?

Johnsine

21.09.2014 kl.20:50

Hanne Hammer: Klart du kan, jeg skal gå og sjekke med en gang, men jeg mener denne fargen heter Sval sjø. :) S1005-B20G :)

Skriv en ny kommentar

hits