Sniktitt: Rommet til Mia.

Hei alle sammen. 
For noen sinnsyke dager det har vært. Enormt varmt. Å være gravid i denne heten har gått helt fint, jeg takler det. Men å GJØRE noe i denne heten, å tenke eller arbeide eller lage mat, det er en helt annen sak. Da er jeg ferdig menneske, og duger ikke til så mye annet enn bare å være til.
I dag er jeg 36+6 uker på vei, hvilket betyr at det er så mye som 24 dager igjen av svangerskapet. DET gjenstår å se, men hvem vet. Kanskje blir det baby på overtid? Uansett, spennende er det.
Her har dere et instagrambilde av rommet til Mia slik det så ut da det var ferdig, FØR hun fikk sett det. Etter at hun hadde sett det var det selvfølgelig bomba på tre sekunder, men gleden var stor, og fornøyd, det var hun selv om rommet ikke er RÅSA og LILLA. Jeg er fornøyd med at jeg klarte å styre unna, men synes likevel rommet ble akkurat passe prinsesse til henne. 


Jeg har fått noen kommentarer på fargen på senga, den heter PIRAT fra Jotun, kjøpt hos Coop Byggmix. (Ikke reklame! :) Den søte harelampen fant jeg på salg hos Kremmerhuset. Ønsket meg egentlig en ugle, men en hare gjør akkurat samme nytten. "Myggnettingen" er fra IKEA. Jeg får kanskje tatt noen andre bilder senere, men som dere sikkert har skjønt så må rommet ryddes først. Jeg mangler forresten knotter til den nymalte kommoden hennes. Hvor finner jeg fine?

Én kommentar

Lilli

09.07.2014 kl.19:07

Å så fint =) Trur de har en del knotta på coopen nede på skibsgårdn, eiller kanskje på fargerike på storsenteret.

09.07.2014 kl.22:21

Knotter finner du På Kafeen

Skriv en ny kommentar

hits