Proof of life.

Good morning!

Herregud. Bortsett fra at det er grønt og skjønt overalt er det ikke mye som minner om sommer her i nord. Solen har vært fraværende i flere dager/uker, men vi lever enda på den korte godværsperioden vi hadde da vi kom hjem fra Bulgaria. Den helt store sommervarmen lar vente på seg, dessverre. Jeg kan vel, som høygravid, egentlig innrømme at det er OK når varmen ikke sprenger barometeret, men et par dager på verandaen hadde ikke vært å forakte.

Jeg gikk bananas igår etter besøket hos NAV som gikk smertefritt. Hurra! Det lar seg faktisk gjøre. :)

Den siste tiden har vært hektisk. Jobbing og rydding/oppussing av hus. Vi har dessverre ett soverom for lite i huset, så det er et helt puslespill å få til å gå opp når man har en til på tur. Jeg har fullstendig pastell-dilla for øyeblikket, og maler det neste barnerommet mintgrønt. Det gjør seg med litt forandring etter at alt har vært trehvitt, caffelatte og fransk grått. Jeg ser bare fram til å pusse opp vårt eget soverom. DET blir stas. (Lilla!)

Jeg har hatt ambisjoner om et langt bad flere kvelder på rad nå, men det har blitt så sent at det eneste jeg har rukket var å kure håret og ligge med det om natten. Nå har jeg superstjernehår igjen, føler jeg. Ehe.

Nå skal duften av brødbakst få bre seg i huset (jeg er dessverre alene om å nyte det akkurat nå) mens jeg forsøker å komme meg videre med prosjekt soverom2. For et styr. Og det går treigt med meg, bare å innrømme.. 

Grått og vått fra en av turene mine i det siste. Hva er det som ligger i graset der? Verdens største skogssnegle, eller er det bare Donna the Dog?


Sånn går det fint an å ha det. Tørke klærne på snora ute, sette ut alle blomstene og strekke ut bena mens solen bråner mot kroppen. Ah! Sol sol, kom igjen! 

Jeg føler jeg har vasket og brettet småklær for en hel liten verden. Jeg har vasket både rosa og blått fordi jeg ikke er 100 prosent sikker på hva det endelige resultatet blir.  Her stiller vi forberedt, må skjønne.

Snakkes senere, nå er pausen over. 

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits