Smakfullt fra iHerb

God dag, #besterålen.

I dag har du glimtet til med snø. Er det pinseria som kommer på etterskudd, siden du trolig glemte av den da den egentlig skulle vært? Er det en liten straff for at vi forlot Nord-Norge til fordel for strender langs Svartehavet? Anger nytter ikke. Det hjelper ikke å fortelle værguden at det var en glipp, at reisen ble bestilt lenge før vi dro. Det er som å snakke til noen gjennom en panserdør, der er ingen som hører. 

I dag har jeg hørt mange rare lyder fra magen. Når babyen rører på seg nå kjenner jeg helt tydelig hånden eller den lille foten som stryker meg fra innsiden. Det bobler og bruser i og rundt det lile mennesket som har vært svært snill med sin mor så langt i svangerskapet. Hos Jordmor fikk vi vite at den lille har snudd seg og ligger med hodet ned, men dette er noe jeg ikke merker stort til, bortsett fra at jeg kjenner den lille stjerten mye tydeligere nå som han ligger med den til værs stort sett hele tiden. 

Magen er stor, men ikke så mye i veien egentlig. Det hender jeg skumper borti stoler, glemmer at jeg er litt tykkere nå. Det hender jeg tar på meg jakker som skulle vært pakket bort, jeg får dem ikke på meg. Jeg tror ikke jeg har en eneste jakke som passer, faktisk. En ulempe det, nå som jeg skal ut og gå tur med bikkja..

Forresten.

I dag fikk jeg pakke fra iHerb. Pakke nummer hundreognoe, hvis jeg ikke tar helt feil. 

Miljøvennlig(ere) vaskemiddel fra ECOVER, nydelig te fra Pukka, Mandelsmør fra Justins (LOVE IT!!) og RAW godis fra Coco-Roons.

Har disse to fra ECOVER nå. Fornøyd med oppvasktablettene, so far so good. :) 

Jeg får litt dårlig samvittighet når jeg tenker på at jeg har bestilt over 100 pakker fra iHerb de siste årene. Med tanke på at jeg er opptatt av miljøet vet jeg at jeg bidrar til å sette mine spor med all denne handlingen. Det er ikke positivt. Jeg anbefaler alle å gjøre en liten ekstra innsats for å ta vare på omgivelsene. Resirkuler, skaff deg kompostbinge, tenk deg ekstra om før du bestiller en pakke på nett, ikke kast klær som er brukbare, ikke kast mat som kan fryses og tenk deg om før du kaster mat kun fordi den er gått en dag over dato. Det finnes mye det kan brukes til fremdeles! Seriøst! Bruk sykkelen istedet for bilen. Slukk lyset. Vask klærne på lavere temperaturer. Ikke bruk tørketrommel om sommeren, for guds skyld. Det er fantastisk tørke ute.. ..dersom du bor sør for polarsirkelen, hvertfall. :)

Det er mye jeg kan gjøre for å bli et bedre forbilde for den voksende generasjon, but I am working on it! :)


 

 

6 kommentarer

Karen & Amalie

16.06.2014 kl.17:54

Pukka te er så godt! :-)

Johnsine

16.06.2014 kl.19:47

Karen & Amalie: pukka er nydelig! Prøv Yogi også, anbefales'

Lilli

16.06.2014 kl.20:44

Ååå speinnanes te. Så mykje som du slæng ut i fra iHerb så bli æg jo fresta tell å ta en titt =P

Johnsine

16.06.2014 kl.21:03

Lilli: Dersom du har produkta du fra tid te anna kjøp på helsekostn så kan det lønn sæ for dæ å sjå ætter det her på iHerb i stedet, for ofte har di de samme produktan eller gode erstatninge te en belliar penge. :) Og ellers har di mykje snæks te både litn og stor.

Lilli

16.06.2014 kl.21:07

Ja æg e jo blitt bære en smule avhengig av te, men syns liksom d va så dyrt at æg haindla d bære en gang i blaint =P Trur nok æg må ha mæg turn å sjå i aille faill. =P

Johnsine

16.06.2014 kl.21:19

Lilli: De tean e mye billiar på iHerb. En del billiar hvertfall. Og frakta e ca ingenting. Altså - fire dollar dersom du hold dæ under 2 kg. :)

Lilli

16.06.2014 kl.22:11

Ja må nok titte på d. Men må vell hoild mæg uinner 200 krona så æg slæpp toll =P

Skriv en ny kommentar

hits