Mental forberedelse

Så er nedtellingen i gang. Sånn passelig. Det er ca 56 dager igjen av svangerskapet, det vil med andre ord si at jeg er 32+2 uker på vei (måtte sjekke svangerskapsappen, jeg har null kontroll selv..). Dette svangerskapet hittil har vært helt problemfritt. Jeg har vært superheldig, ingen bekkenløsning, ingen kvalme eller særlig søvnighet. Jeg har vært frisk, og når folk spør om hvordan det har vært pleier jeg å svare at jeg føler meg som om jeg ikke er gravid, bortsett fra at jeg åpenbart er det. Magen ble fort stor da den først begynte å vokse, men jeg har bare lagt på meg elleve kilo. Det var ikke noe mål i seg selv å gå opp minst mulig, men da jeg gikk med Mia la jeg på meg 27 kg. (!!!)

Jeg har kuttet ut styrketreningingen. Det gjorde jeg noen uker før vi dro til Bulgaria. Jeg kjente at kroppen trengte en pause fra vekter og treningsstudio, dessuten er det sommer og naturen innbyr til aktivitet ute. Bestilte et par NIKE-sko for et par uker siden, og disse gleder jeg meg til å trave langs veiene i med barnevogna foran meg. 

De siste dagene har jeg tenkt til å nyte ved å ta vare på meg selv, spise ordentlig, gjøre ting ferdig og jobbe inntil permisjonen starter. Jeg GLEDER meg til å sette i gang med trening igjen. Når man først har fått inn rutiner på trening er det tungt å plutselig slutte. Hvor skal all overskuddsenergien ta veien da, liksom? Jeg ble litt smågal de første dagene, men nå har jeg vent meg til det. Helt okei. I mellomtiden får jeg hygge meg med treningsprestasjonene til vennene mine på gymmet og turer i naturen. 

Dere skal forresten snart få se hvordan rommet til Mia ble til slutt, nå er det endelig ferdig, et lite pastellparadis for småpiker. 

Favortittmat for tiden: havregryn eller havregrynsgraut. Nam!

 

Later.

Én kommentar

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

10.06.2014 kl.19:52

Oi, kor fort tia går! Snart e den lille her, gled dæ te ny runde me trilletura å babykos:) Men nyt, førr det går like fort, om ikkje ennu raskar enn sist gang...:/<3

Johnsine

14.06.2014 kl.16:33

Famwangaasegg: Tida flyg! :) Og ja, æ ska sug te mæ øyeblikkan så godt det lar sæ gjør. :)

Skriv en ny kommentar

hits