Oppskrift: Deilig kokos-smoothie

I min søken etter nye oppskrifter dukker det opp små skatter. Jeg liker det når det ikke er så mange ingredienser å forholde seg til, jeg blir snart forvirret. Derfor ble jeg så glad da jeg fant en oppskrift på en smoothie med kokos i. Kokos er jo smaskens, og det virker som om mange har fått opp øynene for de uendelige bruksområdene kokosnøtten har. 

 Til smoothien behøver du revet kokos, jeg har kjøpt hos iherb (selvfølgelig) men det kan jo tenkes at kokosmasse også kan anvendes. 

How to:

- Varm kokosen i ovn ved å legge den mellom bakepapir på 180c i 3-5 min eller til den er gylden. - Kjør alle ingrediensene i blender til de er god blanda.

Server den som den bør serveres, denne kan du godt lage bare til deg selv og pynte med favorittmûslien din og kanskje litt kesam lime. Jummi! Nytes sammen med favorittbladene dine, slik jeg gjorde. Hadde fått STELLA og DET NYE i posten. Oh happy day!
Dersom det blir noe til overs bør smoothien fryses. Når den da tines opp igjen får du en herlig konsistens. Worth waiting for! 

I dag har jeg benyttet fridagen til å vaske rundt på kjøkkenet. Det blir fort rotete igjen, og fuglene skal vite at det er jeg som står for mesteparten av rotinga, men nå er det hvertfall rent. Til og med knottene på ovnen har vært i vann. Det dufter friskt av klorin. I love it. 

Litt senere skal jeg poste et lite innlegg om candy fra iHerb. Det går mye i den sorten for tiden. Ehe! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits