Treningsmotivasjon i vår frie natur

Hellåo!

Det virker som om kroppen min sier fra nå om at det er på tide å trappe ned treningsstudioet litt og komme seg ut i vår frie natur. De to siste gangene på treninga har vært tunge, jeg har avbrutt halvveis i økta fordi det har vært vondt og umotiverende. Dermed blir det selvfølgelig tyngre og tyngre å komme seg avgårde.

I dag fristet det å vandre litt i skogen sammen med Donna, som har mistet sin beste kamerat gjennom mange år. Ruffen, hennes medsammensvorne, ble en tretten år gammel kongepuddel med et langt liv bak seg. Tror hun er litt trist. Eller hvertfall veldig selskapssyk, så hun ble lykkelig da vi tok turen ut i marka. 

Møysalen der borte et sted. 

Donna tar seg en pust i bakken med friskt vann. Som hun løper.

Den fantastiske stillheten som bare skogen kan by på.

Utsikt mot Tinden, Skipnes og Nærøy i Øksnes. Her har Gutta på Tur vært og skutt fugl for noen år siden, og i fjellene ved siden av meg har Dronningen vår vært og gått.

Skriv deg inn i boka når du går tur. 

Det dukker stadig opp nye skogsveier i Bø, og her i nordbygda hvor jeg bor er dette den nærmeste. Egentlig kunne jeg gått hit, men å trå asfalt er ikke godt for bekkenet, derfor får bilen frakte oss de to kilometerne det er bort til stien.

Jeg har tidligere "klaget" over hvor mye finere de har det sørafor med alle de fine stiene sine, Kamilla K (en av mine favorittbloggere) er en flink ambassadør for Oslo-stiene som hun stadig vekk tråkker i, men jeg må egentlig innrømme at jeg har neglisjert våre egne stier litt. Her er faktisk mange stier, både i fjæra, litt oppi høyden og helt oppi fjellene, alt etter hva man foretrekker.  Kanskje jeg skal være ambassadør for våre egne flotte stier i stedet for å syte over hvor fint de andre har det? :) Man tager hva man haver, og her er det et helt nettverk av veier å velge mellom. 

Denne skogsveien, som er ganske ny, starter på Sund i Bø og går mot Møkland og Gjenskaret. Den deler seg noen steder og man må regne med å tråkke i litt myr for å komme seg i mellom veiene, men man kan enten ende opp på Møkland, noen kilometer fra start, eller gå "rundt" og ende tilbake ved start.


Kom deg ut! God tur :)

9 kommentarer

Så kjekt å komme seg litt ut i blant, og hunden synes nok også det er gøy! :)

Jannicke

22.05.2014 kl.15:44

fine bilder! :)

Lilli Annie

22.05.2014 kl.15:49

D e nu bra fint her i nord =)

Alexa

22.05.2014 kl.15:54

Fin blogg!

Stikk en tur innom min også:)

Ha en fin dag videre !

Tryggve og Caroline

22.05.2014 kl.17:18

herlig!

besøk gjerne bloggen vår for å se meg sminke kjæresten min! (garantert en god latter!)

Blog by Linni

22.05.2014 kl.18:03

Så fine bilder :)

Johnsine

22.05.2014 kl.19:31

Blog by Linni: Takk og takk.

Johnsine

22.05.2014 kl.19:32

Lilli Annie: Her e så deilig å bo at vi veit det ikje sjøl. :)

Johnsine

22.05.2014 kl.19:33

Camilla Larsen: Hunden var lykkelig! :) Fikk til og med løpe etter en hare. :)

Lilli Annie

22.05.2014 kl.20:12

Ja ikkje saint. Vi bør nok aille mainn aille bli flenkar å vis fram d utruli vakre Besterålen =)

Skriv en ny kommentar

hits