Chia-pudding og ryddepause.

Yo- ho!

Jeg elsker instagram. Fordi det er en evig kilde til inspirasjon og en liten dose kunnskap. Via alle de flotte menneskene som poster bilder av mat og interiør og trente kropper lærer jeg stadig vekk noe nytt. 

I går lærte jeg om chia-pudding.

Chia pudding?

Jepp. Og om du lurer på hva chia var igjen så kan du lese om chiafrøenes helsebringende egenskaper her. 

Angående selve puddingen er et ikke mange ingredienser du trenger. This is it:


- Chia frø - Mandelmelk (eller annen melk, f.x kokosmelk) - Stevia etter eget ønske.

Bland ingrediensene sammen, og rør godt sammen etter 10-15 minutter. Deretter lar du det stå til neste dag, og pynter puddingen med det du måtte ønske av frukt og godsaker.

Like this:

Frosne bær, ferske jordbær og valnøtter. Smaken er ikke fantastisk, men jeg likte det. Kanskje hvis jeg hadde hatt litt vaniljeessens oppi også. Anyways. Får 4 av 6 på terningen min.

Her har du en liten video fra @bysaber på instagram.


Gå inn på insta-kontoen hennes og sjekk ut alle de inspirerende og svært enkle oppskriftene hennes. :)

Jeg har tatt meg en pause fra noe jeg tror er innbilt vårrengjøring. Jeg rydder i alle bladene mine, river ut oppskrifter og sorterer dem etter kategori. Det blir uhorvelig mange kategorier etterhvert. Utemat, grillmat, middag, middag med barna, snacks, julemat, sommermat, salater, sunne retter, brød, bakverk.. ..herregud. Jeg ser ikke enden. Dette har jeg gruvet meg til i flere uker nesten, men når man kommer i gang blir jo alt så mye enklere. En annen rar ting: det virker som at jo mer jeg rydder, dess mer rotete blir det. Jeg skjønner ikke. Jeg skal investere i vaskehjelp. Det hørtes lurt ut.

Inne i et drivhus, der det hersker en helt herlig atmosfære. Jeg var innom et plantesenter her om dagen, og der bugnet det av sommerblomster. Hadde jeg bare fått ånden over meg skulle jeg satt i gang med uteplanting, men jeg er ikke helt der.. ..enda. 

Men drømme kan man alltids. 

Jeg skal sitte en stund til og lese gjennom en haug med blogger, tenkte jeg, før jeg setter i gang med vårrengjøringa igjen. Kan vel heller kalle det våropprydding, for det er heller det det er.

Legg bloggen min til hos Bloglovin, så får du de siste innleggene sammen med alle de andre favorittbloggene dine, alle samlet på et sted. Det er lurt det.

Bare trykk på knappen under her:

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits