Latest lately

Halloi!

Det ble et lite opphold, jeg føler det som hele huset har vært under for sykdom, men det er sikkert bare meg, og når jeg er syk føler jeg at alt sklir unna bena på meg og at jeg ikke får noen ting gjort. PUH! Skippertak er ikke min greie, men det funker av og til. I helgen har vi vært på campingtur, ca to kilometer unna heimhuset. Litt av en campingtur, men det viste bare at man skal ikke dra langt før man slapper helt av. Det var deilig. 

Mia elsker campingvogna, jeg tror hun kunne bodd i den, så hun ba om å få legge seg, og hun var tidlig oppe. Vi hadde et deilig vårvær som tillot oss å gå en deilig tur hver morgen. Mia er blitt en racer på sykkelen, så hun har øvet og øvet og øvet hele helga. Hun blir bare tøffere for hver dag som går, nå kommer hun snart slengende på et hjul inn på gårdsplassen, det er jeg sikker på. 

Hun har vokst så fort at det er nesten så jeg mistenker at sykkelen begynner å bli liten. Se været! What a weekend!

Donna er truly en av verdens kuleste hunder, men selfies er hun ikke keen på!

Jeg jobber litt som skribent i et magasin som gis ut her i Bø, hvor jeg bor. De to siste oppdragene mine gikk ut på å skrive om kortreist-mat. I den anledning har jeg vært på besøk hos to lokale matprodusenter, og fikk besøke et lite ysteri for første gang i mitt liv. Jeg er veldig glad i og opptatt av mat, men har ikke vært så flink til å oppdatere meg på hva som foregår i kommunen. Derfor var det veldig gøy å få et lite innblikk i hva som skjer på bøgda. Jeg skal definitivt bli flinkere til å benytte meg av tilbudene vi har. Food, Essen, Ruoka. 

I tillegg fikk jeg det siste MAISON mat og vin midt i uka, så da var nattevaktene mine sikret. Jeg ELSKER å bla i disse matbladene. Dagens flashback: de to deiligste småjentene jeg vet, som har vært bestevenner siden de ble født; Mia og Frida. Her skuer de utover the great pond. 

Kommer sterkere tilbake til uka!
Follow on Bloglovin

Én kommentar

Lilli Annie

12.05.2014 kl.15:55

Sjøl en tur ut i telt utførr husdør kain vær nok. Så længe som main heill sæg førr go tell å ta snarveia å bære tusle inn igjæn =P

Johnsine

12.05.2014 kl.18:38

Lilli Annie: True datt! :) Vi kosa oss hvertfall!

Skriv en ny kommentar

hits