Dagen som forsvant - og en bolle fruktsalat.

Noen dager bare renner ut i støv, jeg skjønner ikke hvor timene blir av. POFF! POW! PAH! og vips så er dagen vekk. Sånn har jeg det i dag. Jeg legger meg som regel med en forestilling om hvordan neste dag vil bli, hva man skal gjøre og hvordan jeg skal prioritere, men noen dager blir ikke som planlagt. De bare forsvinner, og nå sitter jeg her med følelsen av å ikke ha gjort en dritt, selv om jeg egentlig bør klappe meg selv på skulderen og si: flink pike. 

Jeg tok forresten mot til meg i går og tok steget opp på badevekta for å se hvordan det lå an med svangerskapskiloene. Det er noe annet enn sist: 6 kg har jeg lagt på meg. Jeg trodde bestemt jeg hadde lagt på meg 10, men der tok jeg visst feil. Og det er helt okei! :) Da jeg gikk med Mia la jeg på meg ca 27 kg. Det kan ha mye med kostholdet å gjøre, men hvem vet. 

Kveldsmaten sammen med Mini-me ble ikveld fruktsalat. Luksus-fruktsalat til meg, og ikke riktig så luksus til Mia fordi hun er så kresen på mange ting, men hun kommer seg, det skal hun ha. Vi skar opp den frukten vi hadde tilgjengelig, det er gøy å gjøre sånt sammen, og så pisket vi krem av kremfløte fra helgen. Jeg prøvde meg på en litt annen vri, og tilsatte litt vaniljeproteinpulver. Det gjorde susen, Mia hadde aaaaldri smakt en så god krem før, så da spiste vi den med litt bedre samvittighet. Eller .. jeg gjorde det. Mia skjønner ikke hva proteinpulver er enda, og det er ikke noe jeg bruker i den daglige kosten hennes. 

Mia - fornøyd med kveldsmaten. Can´t blame her!

Min salat, med cacao nibs, valnøtter, quinoa-puffs og cottage cheese. 

Bollen kan ikke være for stor, for da blir jeg sittende å sove i natt.. Ingen regel uten unntak.

Donna ble himla sjalu på all oppmerksomheten maten fikk, så her har dere en stk. Donna.

Jeg føler virkelig at huset står på halv åtte. Jeg har vasket klær som en helt i dag, for når vinden blåser og det er godt vær er det ingenting som er bedre enn å henge ut klærne til tørk. De dufter så himla godt når jeg tar dem inn. Planlegger en liten dusj og å legge meg i reine sengklær. Det finnes vel ingen som synes det er noe som er bedre enn det? Spesielt ikke etter en sånn dag.

I morgen håper jeg  at jeg får til å male ferdig rommet til Mia. Det blir et skikkelig pastellbad, med deilige blågrønne pastellfarger. Så tenker jeg på hvite og rosa gardiner, sart sengetøy og kanskje en sengehimmel hun kan tulle seg inn i eller rive ned fra taket tusen ganger. Fint skal det bli hvertfall, det har hun ærlig fortjent, så snill og god som hun er. 

Nå dere, skal jeg sette verandadøren på vidt gap, for jeg føler det som om jeg er i overgangsalderen. Varmen holder på å slå meg ut fullstendig, så mens det luftes ut litt skal jeg se hvor mye jeg får gjort før dagen er slutt. 

Mimrer litt med et sommerbilde fra i fjor. Mia og Frida. Helledussan. 4 kommentarer

prinsessen

29.04.2014 kl.21:29

Men den bollen så bare knall god ut! nam nam

ha en vakker kveld videre <3

Johnsine

29.04.2014 kl.21:43

prinsessen: Takk takk, prinsessen, og det samme til deg :D

birgitteogsjefene

30.04.2014 kl.10:06

Kjempeskjønt det nederste bildet!

Kjenner til dette med å legge på seg mye under svangerskap. La på meg over 30 kilo når jeg gikk gravid med min eldste... Nå er jeg 24 uker på vei og har lagt på meg 11 kg.. Tok helt av med snop og digg i begynnelsen av graviditeten, så prøver å skjerpe meg massivt nå, så det ikke blir 30 kg denne gang også ;)

Hvor langt er du på vei?

Johnsine

30.04.2014 kl.13:36

birgitteogsjefene: Huff, ja det er tungt å legge på seg. :) Jeg er ca 27 uker på vei. Er stor og tung, føler jeg selv, men masse energi.

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

30.04.2014 kl.17:43

Åh, det så godt ut!!

Dagan sku så absolutt hatt fleir tima i døgnet..plutselig e kvelden der, å man føl at man ikkje har fått gjort det man hadd tusen plana om..

"Men imorra.."..

Fine pien! :)

Skriv en ny kommentar

hits