Pakke fra x-life og gravidmagen uke 26

Nei, takk for sist?! Hele to dager siden, fæktisk. På disse to dagene har jeg rukket å være oppe en hel natt, samt hatt bursdag og rundet et nytt år. 28. Jeg er ikke gammel, og er ikke på tur til å bli det heller. Men 28.. ..jaja! Nytter ikke å dvele ved det, dagene flyr forbi og årene går, det er lite å rokke ved. 

Jeg er opptatt av å spise sunt og leve et forholdsvis sunt liv. Jeg er også opptatt av at selv om man spiser sunt, skal det ikke være "vondt" å være det. Det beste ved det er at når vi sitter ved matbordet så er maten som regel så god at ingen tenker over at det er sunt. Ikke at det er et minus når kroppen blir glad for det du spiser, men ofte forbindes et sunt kosthold (hvertfall for skeptikere) med stygg mat fordi det er mye grønnsaker og frukt involvert. Jeg bor i et hus fullt av skeptikere der sunn mat blir høyest prioritert av meg. Jeg er sjefen på kjøkkenet og den rollen har jeg bevisst inntatt fordi jeg trives der. Jeg har postet mange oppskrifter som er både sunne og ikke like sunne, fordi jeg er opptatt av balanse. Når jeg inspirerer andre rundt meg til å gjøre det samme, føler jeg at jeg har oppnådd noe, og hvertfall når det kan gjøres så enkelt. 

Det er bloggere generelt som har inspirert meg til å gjøre noen grep rundt eget kosthold. Ved å lese andres blogger, (her er det forresten viktig å sjalte ut noen, ikke alle bloggene er like bra) har jeg oppdaget en ny verden av matvarer. Hadde det ikke vært for Kristine (dedication) hadde jeg aldri tenkt å prøve Cottage Cheese eller handle fra iHerb. Nå har jeg cottage cheese i kjøleskapet hele tiden, og føler meg nesten litt naken uten. Hadde det ikke vært for Kristine Weber (kriweb) hadde jeg nok ikke trodd det gikk an å lage så mange enkle desserter med så få ingredienser slik det faktisk gjør. Andre som har inspirert meg er Julie Rafoss og Trines matblogg. PLUSS et utalls matblad gjennom tidene, MAISON MAT OG VIN foreksempel.. Det beste tipset jeg kan gi er å ikke være redd for å prøve noe nytt. Og ikke gi deg selv om du ikke fikk det til første gangen. 

Proteinpulver. Jeg orker ikke ta opp spørsmålet om man trenger det eller ikke. Jeg har hvertfall tro på at det kan være greit å ha i skapet, derfor har jeg det, og jeg inkluderer det i både bakst, kaffe, smoothier og kaker, uten å overdrive. Jeg tror også at dersom man legger litt innsats i det, finnes det nok matvarer på markedet til å opprettholde et proteinrikt kosthold, man må bare vite hva man ser etter. Når man trener er proteiner svært viktige byggestener, og for noen kan det kanskje være litt vanskelig å få i seg nok, derfor tror jeg det kan være helt ok å ha pulveret stående i skapet. Og nå finnes det mye godt på markedet.

Kristine Weber bruker et proteinpulver som heter Easy Bake, fra x-life. Jeg har AKKURAT fått en leveranse med 3x750g Easy bake som jeg gleder meg til å prøve. I samme slengen kjøpte jeg et proteinpulver som heter Fast-1. Det finnes så mange forskjellige typer at det er til å bli riktig tullete av.

Pakken fra x-life inneholdt:

- Easy Bake (fremdeles på tilbud)

- Fast-1 Proteinpulver med vaniljesmak

- Dambert Jordbærsyltetøy søtet med tagatose

- Cake in a Cup - Mikrobølgeovnkake :) Easy as that! 


Disse har jeg enda ikke smakt på.. venter på den rette anledningen, alene med en bok. Det kan jo hende den er så god at jeg ikke vil dele. Or the other way around.

Etterhvert som jeg får prøvd de forskjellige produktene i forskjellige sammenhenger blir jeg å poste oppskrifter, dersom det blir vellykket. En annen ting, viktig å si, ingen av produktene er sponset, jeg har betalt dette selv, og velger selv å skrive om det, siden jeg er så begeistret for mat og sånt. Så det så.

Og tattaaaa;

Det er på badet bildene blir tatt, tydeligvis. Enda har jeg speil overalt i huset. Jaja. 

Slik så jeg hvertfall ut på bursdagen min, magen vokser og trives, og der er liv, masse liv. Ubehagelig er det noen ganger. Men vi overlever det! 

Klærne er fra H&M sitt basic-utvalg. Stretchy og gode, trenger ikke tenke på gravidklær da, og så kan jeg bruke det etter svangerskapet også. Hurra for det.

Nå skal jenterommet males .. omsider. Herrejeminiiii. Det tar tid.

Én kommentar

Merethe Susanne

27.04.2014 kl.23:57

Håpa at du kanskje kainn skrive meir om sunne å gode middaga :D æ e vældi interessert :D

Kristine

28.04.2014 kl.14:34

Jente denne gangen og? ;)

Johnsine

28.04.2014 kl.17:54

Kristine: Hehe, nei de sier det er en gutt. ??

Skriv en ny kommentar

hits