iHerb-favoritter i husstandenHuff! iHerb altså. Noen blir hekta på å shoppe klær, andre blir hekta på dop, jeg blir hekta på iHerb. Og mange med meg. Jeg klarer ikke minnes hvordan jeg kom over denne nettbutikken, men det satt langt inne å begynne å bestille derifra. Noe med det at alt var så ukjent og nytt, pluss at hele nettsiden så litt jalla ut. iHerb har vokst og blitt svært, de aller fleste har hørt om det. Jeg pleier å si at dersom du skal kjøpe noe på helsekost burde du sjekke om de har det på iHerb først. Atkins-barer, forskjellige teer, kokosolje, vitamintilskudd, alle typer sukker og mel, sjokolader, godteri og klubber. Ja til og med kosmetikk har de der, kjente merker. UDO´s choice-oljene pleier jeg å bestille fra iHerb fordi det er mye billigere der. Og når det kommer til frakt så er den så rimelig at det lønner seg uansett, bare hold deg under 200 kroner, eksludert frakt, så slipper du tollgebyrer og shait. 

Jeg pleier som regel å bestille ting som jeg har sett andre bloggere prøve før meg, men nå har jeg handlet så mye hos iHerb at jeg begynner å bli kjent med produktene, så nå tør jeg handle litt mer på frihånd. :) 

I denne pakken fikk jeg:

- Atkins Endulge Caramel Mousse- bar. Minner om japp-sjokoladen, er alvorlig god, og kan spises med mye bedre samvittighet enn vanlig Japp. :)

- Vita Coco, kokosvann med fruktpure´for å sette smak på kokosvannet. Dette pleier jeg å drikke etter trening, eller jeg deler en med Mia.

- Sparx Candy Sukkerfritt sukkertøy som du med goood samvittighet kan kose deg med. Ungene liker det godt, og det er få ingredienser. Det liker vi!

- Chocolove Sjokolader - Ho hei! Her er det mye godt  å velge i, alt etter hva du liker, her finner du nok noe for din smak. Toffee and Almonds har jeg bestilt, den er alvooorlig god, pluss en med Pretzels, som minner om kvikklunsj, men som smaker bedre. Disse har ganske lavt innhold av kakao, så de er ikke så sunne som de mørke sjokoladene, så disse forbeholdes helg og de som ikke bekymrer seg for vekta si. :)

- Barbaras - Mye godt å velge i her. Kjeks til barna som kommer i posjonspakninger, fine å ha med på tur. Jeg synes personlig at disse kjeksene er kjempegode, og pleier å bestille av "ostepopen" deres også. Nå leste jeg for litt siden at det er palmeolje i produktene deres, så jeg tror faktisk jeg vil se meg om etter en erstatter til disse. 

- Frontier Krydder  - Her også er det mye å velge i. Linken er til det krydderet jeg fikk i dag, Pizza-krydder. Greia med dette krydderet er at alle krydderblandingene er salt og sukker frie, så lenge det ikke står noe annet. Dermed har du kvittet deg med en "usynlig" sukkersynder i skapet. Det er mange forskjellige sorter å velge mellom, så her er det bare å la smaken bestemme. Taco-krydderet kan anbefales! Krydderet vi kjøper her til lands er som regel fullt av både sukker og salt, så dersom du er litt bevisst, kan det lønne seg å bruke disse typene.

How to pay!?

Med kredittkortet ditt, eller VISA-kortet. Jeg har handlet her i flere år, og aldri hatt uhell eller mistet pakker, så det er trygt. Du lager deg en egen iHerb-konto der du også lagrer kortopplysningene dine, helt trygt. Disse blir husket hver gang du handler, slik at du slipper å skrive inn på nytt og på nytt. Praktisk og fint.

Frakt!

Den billigste er også den treigeste, den lar seg heller ikke spore. 4 dollar koster det da, og det tar ca ti virkedager, som regel. Du kan også få det tilsendt med DHL. Det går svært mye fortere, og du får det levert rett på døra. Kjempefint! Det koster riktignok 8 dollar, men i forhold til andre nettbutikker er dette en BILLIG fraktemetode. Mange norske nettbutikker opererer med frakter dyrere enn det. Så du har valget. 

I denne pakken hadde jeg egentlig mest usunne saker. Mia ble litt overrasket over innholdet da vi åpnet pakken i morges: Mamma, du har jo bestilt bære usunt jo!

Jeg kommer gjerne tilbake med andre favoritter, dersom det er ønskelig. Erh! Jeg gjør det uansett.

Nå skal vi på stranden en tur, tenkte jeg. Godværet er her, og jeg må sanke D-vitaminer.
10 kommentarer

TheVanillaMonologues.

24.04.2014 kl.17:03

Nei pokker... palmeolje altså? De ostepoppene er jo så sykt gode..

Johnsine

24.04.2014 kl.17:06

TheVanillaMonologues.: Yeah, jeg leste det bakpå kjekspakken. Fikk vondt i meg av det! Og ble sur! Hater palmeolje.Hater.

Iselin Renée

24.04.2014 kl.17:25

Handler masse der selv, så mye godt og billig :)

Connie Michelle Klæboe

24.04.2014 kl.17:41

yummi!!

Merethe Susanne

24.04.2014 kl.18:01

Takk førr så mange gode tips :) Trur jaggu æ må ta mæ et titt innom dær :D

TheVanillaMonologues.

24.04.2014 kl.18:05

Kan ærlig innrømme at jeg nettopp sendte avgårde en bestilling til iHerb... blir blakk av det her :p

Stine-Mari

24.04.2014 kl.19:24

Du bør prøve quest-barene! Herrejesus, cookiedough og chocolate chunk er nydelige :)

Johnsine

24.04.2014 kl.19:35

Stine: jeg har smakt dem, og eeelsker dem. De med bær synes jeg er best, egentlig :)

Johnsine

24.04.2014 kl.19:37

Iselin Renée: Ja! Helt sant det. Fæbjuløss nettbutikk.

Johnsine

24.04.2014 kl.21:40

TheVanillaMonologues.: I know! Måtte ha shoppe-stopp en stund, kunne ikke handle mer der, tok helt av..

Johnsine

24.04.2014 kl.21:40

Merethe Susanne: Ja, det synes æ du skal gjør!

Skriv en ny kommentar

hits