FAT-angle og et enkelt mellommåltid.

Sjekk den vinkelen! Halloi bollemage og hengepupper, hvor skal dette ende? Bildet tok jeg i morges da jeg enda satt i bilen og hørte på P3morgen mens jeg motet meg opp til å gå inn, kle av meg, pusse tenna og komme meg i seng. Sliten.no - uten tvil. Jeg jobber av og til som nattevakt på Bøheimen her i Bø, og noen netter er tyngre enn andre. Kan ha noe å gjøre med at jeg er blitt tyngre også.. 

Nå sitter jeg i mitt lune hi og hører på at Mini-me ligger og romsterer inne på rommet sitt og forsøker å finne søvnen. Kveldsterapi for meg er blitt å ligge ved siden av henne og høre på henne lese høyt fra en bok. Da lukker jeg øynene og slapper av og priser meg lykkelig for at det går an å ha det så godt, og være så heldig.

I morgen kan det hende man er så heldig at det blir bestilt sydentur. Bulgarias strender lokker og frister, og vi har funnet et hotell med all inclusive, så jeg håper at jeg får en legeattest i orden slik at jeg slipper å føde ufrivillig i Bulgaria fordi ingen turte la meg gå på flyet hjem. Det hadde vært skikkelig ugunstig, gitt. (Mamma: trykk på DE STORE BOKSTAVENE DU LESER NÅ, så får du se hotellet! Digital magi!)

Ut på tur, ikke noe sur. Tre sekunder senere gikk Mia på trynet så det sang etter, og vi måtte snu og gå hjem og plastre knær.
Det har jo vært et deilig vær ute. Skyfri himmel og sol. Riktignok ikke bikini-temperaturer, men de kommer tidsnok. I fjor begynte sommeren å snike seg innpå oss i Mai, så hvem vet? Jeg er ikke lei meg for at østlendinger og Bergensere og dere fra Stavanger og overalt koser dere med sol mens vi enda må bruke ytterjakke her. :) 

Apples og PB2 fra iHerb

Dette er mellommåltidene det går i hos meg. Grønne epler og PB2. PB2 er egentlig peanøttmel blandet med litt sjokoladepulver eller noe i den dur, som man blander ut med vann og vips: peanøttsmør. Ufattelig godt på epler, frukt, riskaker og banan etter trening og svært godt rett i fra koppen. Fordelen med PB2 er at det ikke er like mye fett fra peanøttene slik det er i vanlig peanøttsmør. Men. Jeg har peanøttsmøret stående i skapet, badende i sitt eget fett, og believe you me; det er like godt. 

Det blir tidlig kveld på meg.. Hvis været blir like bra i morgen håper jeg at jeg får samlet litt fregner ute sammen med hundene. Fregner er fint, får meg til å føle meg litt som Pippi Langstrømpe, selv om jeg ikke får halvparten så mange som hun har. Det er noe med våren.. henge ut klær, rake løv, rydde rundt huset alt som har blåst i mellom gjennom høst og vinterstormer. Glede seg til en kopp kaffe i solveggen. Alle de små tingene. Ingen skuddsalver, ingen gråt og forferdelse. Ingen redsel for hva som venter rundt neste sving. Jeg er priveligert som får bo og oppdra mine barn i Norge. 
Follow on Bloglovin

2 kommentarer

Jill

23.04.2014 kl.23:49

Åh, gleda mæ te æ kan begynn å lev normalt igjen (må vent 6 uke me tunge løft å sånt..) , gjør hagearbeid å styr litt utførr veggan i herlig vårvær! :)Kaffen i sola e aller best!

Johnsine

23.04.2014 kl.23:52

Jill: Heilt eni med dæ! Får håp dagen i morra bring det den meld. :) Kos dæ så masse! Og god natt! :)

kristinerosok

24.04.2014 kl.00:32

Artige bilder! Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

hits