Fit for fight

Ah!

Endelig kveld. Det føles som søndag, selv om det er mandag. Ser det er mange som savner den gode mandagsfølelsen, men jeg kan tenke meg til at det er mange som ikke savner den også. Jeg er bare fornøyd med at jeg fikk startet uka med lyst og iver, uten det helt store søtsuget etter påskegodisen som står i skapet og med en ok treningsøkt. Jeg føler hele tiden at jeg stagnerer på treninga, at det jeg gjør ikke fører noen steds hen. Forsøker å holde en viss plan med hva jeg vil oppnå, og som alle andre som trener har jeg selvfølgelig lyst på en fast og fit kropp som tåler hverdagens utfordringer. Det kan jeg jo bare glemme nå, 

Da jeg først begynte å trene kunne jeg knapt ta knebøy med vekter på skuldrene uten at det knep i korsryggen, så jeg har trent knebøy og utfallsøvelser uten særlig belastning, men nå som jeg "automatisk" går opp i vekt, øker jo belastningen på kroppen også, så jeg forsøkte knebøy med ca 20 kg på skuldrene, uten smerter og med forhåpentlig helt rett teknikk. Nå har jeg jaggu øvd lenge nok på knebøy uten belastning, and I am happy to say at det ikke gjorde vondt noen steder. Men, jeg tar ikke gleden på forskudd og er derfor forsiktig med å gå for fort frem og bli for ivrig. Det kan fort straffe seg. 

 

Meg for et par uker siden, tør ikke ta et sånt bilde nå :) Heh!

Er du som meg, med voksende mage, var du kanskje også, som meg, ute etter en treningsbukse som passer til sånne som oss: med voksende mager. Jeg la ikke store energien i å finne en bukse, men jeg tenkte at Röhnisch sine bukser, med høyt liv skulle være midt i blinken, jeg sendte til og med mail til x-life for å være sikker, fordi disse buksene er tross alt ganske dyre. Jeg bestilte en modell som heter Willa. Disse buksene sitter som et skudd, helt til magen begynner å bli stor. Jeg får høre at jeg har stooor mage, at det ikke kan være lenge til jeg skal kalve, men det er enda en stund til, så jeg hadde håpet at disse skulle holde en stund, men nå har jeg lagt dem fra meg. Jeg gleder meg uansett til å ta dem fram igjen, fordi så lenge de passet var de svært behagelige å ha på - og kommer nok godt med etter svangerskapet når alt skal holdes på plass, hvis jeg ikke blir som fotballfrue da ;) Hehehe! 
Så - hvis du vil ha det komfortabelt mens du er på trening med mage, hold deg til yoga-bukser med strikk i livet, så slipper du å heise buksa opp hele tiden. Det er jaggu et styr det også, som om man ikke har nok å gjøre når man er på trening allerede..I morgen skal jeg poste en kyllingoppskrift som jeg for en stund siden hentet hos Fotballfrue. Hun lager mye god mat altså, men LCHF-kostholdet hennes er jeg ikke delaktig i, så det blir med modifikasjoner her også. 
Ha en riktig fin kveld videre! :)

7 kommentarer

yvonnmyreen

21.04.2014 kl.23:11

Fin blogg!

bendics

21.04.2014 kl.23:36

Ha en fin kveld videre du også !:-)

Lena Kristin

21.04.2014 kl.23:38

Hei :) Jeg har faktisk akkurat samme tights som du ha på deg på bildet :P Og jeg også er superfornøyd med dem. Har blitt ett par stykker av dem etterhvert, men de er helt fantastiske. Mammamagen min blir ikke så synlig i de, den blir holdt godt på plass. Men no skal den vekk, men kommer nok til å fortsette å bruke tightsene fordi om siden de er så fantastiske :P

Masse lykke til videre :)

- Lena -

Johnsine

21.04.2014 kl.23:42

Lena Kristin: ja, jeg gleder meg til å bruke dem etter graviditeten, skal bli godt å få kroppen tilbake ?? Takk!

menirt

21.04.2014 kl.23:57

Fin blogg, veldig fint innlegg. Liker innlegg med litt lengde på :)

Johnsine

21.04.2014 kl.23:58

menirt: Takk for det! :)

Nora Utter

22.04.2014 kl.00:16

Så utrolig flink du er! Elsker å lese blogger med slike oppdateringer. Null fiksing på sannheten :)

Johnsine

22.04.2014 kl.12:44

Nora Utter: Takk for hyggelig kommentar! :) Nei, her pynter vi ikke på sannheten. :)

Skriv en ny kommentar

hits