Juice me up!

 

Hei alle fine mennesker!

Siden jeg tror at jeg blir et nytt og bedre menneske av å ta vare på mat og forsøke å kaste mindre og at karma kommer til å være snill med meg hvis jeg gjør alt rett så har jeg også begynt å juice grønnsaker.Det hele skal jo starte med en sunn og ren kropp, eller hva? Det er ene og alene media sin feil at jeg i det hele tatt har en juicemaskin, en Wilfa Juicemaster, forøvrig en helt fantastisk maskin som skviser de stakkars grønnsakene helt tørre. I dag forsøkte jeg med en ny grønnsak: grønnkål, eller kale på engelsk. Den skal være rik på jern og havner vel i kategorien supermat, hvis jeg ikke tar feil. Samma det. Den koster 25 kroner på rema, og det er utrolig hvor mye juice som klemmes ut av denne freske kålen. Mamma skal så denne til våren, så jeg får fri tilgang på kjøkkenhagen hennes. How lucky am I? 

Juicen jeg forsøkte meg på heter Hollywood Detox, og oppskriften fant jeg i siste Shape Up. Det skulle være tre centimeter ingefær oppi også, og jeg kan love at denne ikke er for dem som er plaget med halsbrann, deriblant meg, så jeg måtte vanne den ut med grønn te og et tonn isbiter før jeg i det hele tatt fikk den ned. Smaken var god, men den brant sin vei ned i halsen min stakkar.

Forøvrig er det helg, og jeg kan melde at været gjør meg slapp og lat, det er ingenting som frister, ikke engang husarbeid. Tehe!

Later!

Én kommentar

Vilde

13.04.2014 kl.12:12

Så gøy med juicing! Har ønsket meg en sånn selv. Og apropos grønnkål skal jeg og mamma også dyrke det nå til våren! Artig med grønnsakshage :-)

Johnsine

14.04.2014 kl.10:02

Vilde: Ja, det er gøy :) Og gøy er det når man kan så ting som tåler en frostnatt i nord, slik grønnkålen gjør. :)

Skriv en ny kommentar

hits