Julegavetips!

Jeg leser tusen blogger hver dag, og det samme går igjen hos de fleste: julegavetips.

Det jeg imidlertid legger merke til er at de fleste julegavene koster flesk. Og jeg liker ikke flesk. Derfor ble jeg veldig glad da jeg stakk innom

Ulrikke Lunds blogg i dag. Der hadde hun postet et innlegg om en nettside som heter STICKYGRAM. 

Dere er vel alle kjent med INSTAGRAM . App'en der du poster bilder av hva du enn måtte ønske, pluss en liten tekst med hashtags. (#hashtag)

Det fine med STICKYGRAM er at de lager kjøleskapmagneter av bildene dine for en aldeles rimelig penge. Jeg bestilte to ark med tilsammen 18 magneter for 170 kroner. That's cheap. Og enda bedre: Du betaler ikke noen ting i frakt. Det er nemlig gratis, worldwide. Sørg bare for å holde deg under 200 kroners grensen. 

 

Så hvis du har instagram og dårlig råd, ta turen innom stickygram for en personlig og søt julegave til de du er glad i! :D Bruk koden: FRIENDF6M5 og få $2 i avslag. 

 

Dette hørtes ut som en annonse. Det er det ikke!

 

 

 
Donna kommer bestandig krypende opp i sofaen til meg når/hvis jeg snufser. I går spiste jeg spicy kylling så snørret rant og jeg ble sittende og snufse. 

Donna trodde vel at jeg gråt eller var lei meg for noe, så hun kom snikende opp til meg og la hodet sitt på skulderen min. Hun er så sensitiv, den hunden min. I like it! :)

 

 

 

To instagram-bilder som er på vei hjem til meg som kjøleskapmagnet. Gleder meg til å se dem. :)

 
 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits