Frisk fisk.

Argh!
Det er slitsomt å være ny på arbeid, alt som skal læres alt som skal sitte og det skal skje på kortest mulig tid.
Radioen har tatt ferie, og mens sjefen er borte, skal jeg være mennesket som holder trådene samlet. Gjett om jeg har prestasjonsangst, eh!?
Det går nok bra, uansett, jeg må bare sørge for at musikken ruller slik den skal.

 

I kveld har det vært hyggelig å være meg.
Jeg har, for første gang på nesten fem dager, spist et varmt måltid. Når jeg er alene hjemme så lever jeg simplest mulig, og spiser heller middag hos andre istedet for å lage mat til meg selv.
Det er få ganger jeg synes det er kjekt å spise alene, selv om det er greit noen ganger.
Vi fikk fersk sei på døren, den ble skåret i biter og lagt i vann for å trekke. Så til kvelds ble det sei med løk, smør og flatbrød. Det eneste som manglet var de små nypotetene med skallet på, men hvem trenger vel dem, nå?

 

..og i går kjøpte vi ny bilstol til Mia. Vi har vært svært fornøyd med den vi har nå, acta graco - cosmic comfort, elns, og det ble acta graco igjen, hvis jeg ikke tar helt feil. Ehe..!
Mia er så stor - hun bruker str 116 i de fleste klærne nå, og blir fire den 30 juni, så det var på høy tid med ny stol, egentlig. Den gamle holder ut en stund til, den skal få stå i Glenn sin bil. Mia var veldig glad for å få sitte og se forover, hun har sittet bakovervendt helt til nå.

 Haha, vi er ikke så kritiske til hva vi kler oss i når vi er på båletur i marka! :) Mia (snart 4) og søskenbarnet Jens Martin (6 år)

 


bloglovin

 

 

Én kommentar

Marte og Karen

19.06.2012 kl.20:36

ser ut til at du koser deg masse, ha ein fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits