Kledd for en sommerdag + loppefunn.

Dilemma, dilemma. Vi har for en gangs skyld nydelig vær, og jeg står på trappene til .. å enten gå på fjellet eller dra på treningsstudio. Inne eller ute. Æsj!
Jeg vet egentlig svaret, for selv om det henger truende mørke skyer borti horisonten, så frister det faktisk mer med en tur ut enn å stå inne og svette.
Hunden er hvertfall klar for en tur ut.

(Kledd for en sumardag. Digger skoene nederst i venstre hjørne!)

 

Introduserer deg for det siste loppefunnet mitt før jeg dro hjem fra loppemarkedet på lørdag:

 

Det er vel egentlig en hylle som skal henge i gangen, den har en skuff under skuffene som kan dras ut og legges nøkler og sånt annet rart på. Der kommer det nok til å bli lagt ringer og poletter og sånt greier jeg finner i lommene. De andre to skuffene er allerede fylt med øyenskygger, og alt mulig annet som ikke trenger ligge fremme.
Parfymene med de fineste flakongene får stå fremme, men bortsett fra det er badet så lite at jeg er litt på nippet til å mene at hyllen gjør for mye av seg. MEN jeg liker den, og fikk den for tjue kroner. I say it again, loppemarked er BEST når man gjør slike kupp!
Forresten er de rosa koppene også et av funnene mine. Fikk fire med meg hjem. Fine og retro, de har sikkert vært i en campingvogn eller på en hytte.

 

 bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits