Back to bedlam.

Nå er det liv på mark, og det er liv i andre etasjen, hvor Mia, som egentlig skal ligge i sengen sin, løper fram og tilbake mellom do og soverom, for å hale ut tiden. Det kommer til å SVI i morgen, for vi skal tidlig opp.
Det blåser så mye at jeg har trøbbel med å holde liv i ovnen så jeg hører henne ikke så godt heller. Jeg finner henne vel sovende på gulvet et eller annet sted. ..(oppe og ser..)

Til tross for uværet har vi hatt en nokså effektiv dag, Mia og jeg. Hun har vært hjemme fra barnehagen fordi jeg trodde hun var litt småsyk, surklete og sånn, men det gikk over ganske fort utover dagen.
Bilen har fått stått helt i fred, vi har spasert en kort tur på butikken, og til Mia's store skuffelse skulle vi bare ha bakepapir, syltetøy og cottage Cheese. Hun øynet et håp da hun så et magasin med Handy Manny på forsiden, men dessverre fikk hun et blankt nei. Huff. Det gjør vondt å si nei til sure barn på butikken, don't you think? ;) Glad der ikke var så mange.. Æsj!

Wohl! Vi har bakt de fantastiske rundstykkene (Müslirundstykker) fra God morgen Norge, og nå på senkvelden bakte jeg noen flotte knekkebrød som jeg håper det er knekk i. Seige knekkebrød er ikke .. særlig godt.Vil dere ha den ENKLE oppskriften? Den er fra MAISON MAT OG VIN, en av mine største inspirasjonskilder, jeg elsker det bladet som kommer ut alt for sjelden. Men.. desto gladere blir jeg når jeg får det. :DDu trenger:

- 2 dl havregryn
- 2 dl bokhveteflak (siden jeg manglet dette brukte jeg kruskakli)
- 1 dl gresskarkjerner
- 1 dl solsikkefrø
- 1 dl knuste linfrø (knus i blender, jeg hadde litt vann oppi, men da må du være snar og få det oppi blandingen..)
- 1/2 dl sesamfrø m/skall
- 1/2 ts havsalt
- 3 1/2 dl kaldt vann

Sett stekeovnen på 170 grader, bland alt det tørre i en bolle og rør inn vann. Legg bakepapir på et stekebrett og fordel røren jevnt utover med en slikkepott. Marker ruter med en stor kniv eller et pizzahjul for at det skal bli lettere å dele bitene når det er ferdig.
Stek i 50-60 min, løft bakepapiret med knekkebrødet over fra brettet til en rist halvveis i steketiden, for at de skal bli herlig sprø! ♥ 

Sikkert verdt et forsøk! :) Det finner jeg ut snart.Og siden det er et sa..ns flott vintervær ute, vått og varmt og særdeles windy, poster jeg solbilder fra de dagene det var kaldt og flott og inspirerende godt å være til.    How i miss, og som jeg ser fram til å se den igjen. Yeah!

(Tatt av Rune Eriksen, vol.no)

Siste bildet er fra Saltvatnet på lørdag, der en hel armada av mennesker samlet seg for å isfiske, spise hjemmelaget fiskesuppe (cred til Arnbjørg :), gå på skøyter eller bare nyte sola i godt selskap. Det var en kald og flott dag. To timer greide vi før det sved i kinnene. Meg i den iøynefallende kjeledressen, og Julie W by my side. 
Glenn og Mia helt til venstre. Fin dag.

Nå skal jeg se om jeg får i meg et knekkebrød.  
 

bloglovin

4 kommentarer

Anette-flætte

09.02.2012 kl.22:15

altså den dressn din den overleve enda, utruli nok... :p du e nok den mest spesielle jenta som finnes når d gjeld kjeldressa.. :P

Johnsine

09.02.2012 kl.22:37

Anette: You think?? :D Du har vel rett i det! :)

Christina With

09.02.2012 kl.23:50

Du får skikkelig jevne, fine knekkebrød om du legg plastfolie over og bruka kjevle t å rull flatt :) Så mye lettar å få de jevnt stekt da, for slikkepottn min e i alle fall ikkje venn me hjemmelaga knekkebrød ;)

Johnsine

10.02.2012 kl.13:40

Christina With: Kjæmpebra tips! Et anna ''godt'' tips e å bruk baksia på ei stor skje og dypp den i vann før du smør. Det bir og bra. Men æ ska prøv! :D

Skriv en ny kommentar

hits