Inspirasjon: Hagen og farger.Mammas hage er et evigvarende og ekspanderende prosjekt. Den er stadig til vurdering, blir sett på med glede og misnøye av gartneren selv, den er et paradis for små jenter og den er et everlasting, deilig kaos av farger. En salig kombinasjon av grønnplanter og andre vekster som blomstrer i tur og orden, den ene avlaster den andre etterhvert som vår skrider ut i sommer og sommer fortsetter ut i høst. Den er som en eksplosjon, en bombe som om vinteren bare venter på å detoneres, der dynamitten tørker langsomt under solens spede stråler. Når snøen er vekk er det bare å stå på sidelinjen og nyte, for smellet varer hele tre årstider, og her ser du hva jeg mener. Bildene yter ikke hagen rettferdighet, selvfølgelig, men det gir et visst inntrykk. Og så er alle plantene stort sett nesten like høye som meg, så jeg føler meg som en maur i gresset der jeg står.
Mia er blitt god venn med nabojenta til mamma, hun engasjerer Mia i litt av hvert. Sammen tror jeg nok de to kan finne på diverse diverse når de blir eldre. Hvis de får sjangsen til det.

Hvordan ser din drømmehage ut? 
Ligger den ved havet, på landet, i åsen, oppi fjellet? Er det bare farger, eller kontrollerte og nøye sammensatte kulører som skal passe hus og heim, folk og fe?

Uansett hvordan hagen ser ut, tror jeg at den er en kilde til litt sinnsro, bare man har vett å benytte seg av det. Senke skuldrene, ta av sokkene og kjenne gresset mellom tærne. Lukker du øynene og drar luften inn gjennom nesen kan du lukte om det er morgen eller kveld. Each hour has it's scent. 
 

bloglovin

4 kommentarer

Vanja :)

05.07.2011 kl.22:47

fine bilder :)

JDBNSN

05.07.2011 kl.23:04

fine farger:)

Vilde

05.07.2011 kl.23:11

sykt fine bilder! :D

Anett Mikalsen

05.07.2011 kl.23:14

nydelig hage du har,me masse nydelige blomster!!

Skriv en ny kommentar

hits