I wish this world could be wireless.
Verden er et utrolig sted om natten. Da er den plutselig stille, trygg, og på sett og vis forutsigbar. Den tegner et bilde av hvordan vi egentlig vil ha det, for det vi ser om dagen er som regel noe heeelt annet. 
Elgen lusker seg frem fra busker og kratt for første gang på lange tider, fuglene setter seg ned langs veiene, solen ter seg slik den burde om dagen og fjellene fremstår som en fantastisk kulisse som forandres fra dag til dag.
Det er ganske utrolig å se hvordan alt fortoner seg, nå som det er vår. Det er varmt på bakkenivå, alt er blitt grønt og fargerikt, mens fjellene enda er ganske fulle av snø, hvertfall de på bildene over. De står der som beviset på at sommeren er kort, at snøen bare har trukket seg unna for en liten stund, at vi snart skal gå inn i mørket igjen. Mordor.
Det er litt av en verden vi lever i.
Tro nårtid vi kan ta bilder uten de stygge telefonstolpene midt i veien?  

I natt var det sol og fantastisk vær. Tolv, tretten grader på det meste og ganske levelig utendørs, men så snart natten skled inn i dagens favntak begynte det å gråne, og nå er det regn, regn og atter regn. Jeg tenker det blir sol når jeg legger meg. Det ville vel ikke vært uvanlig det nei.. GAH!
Nederste bildet er av Mia som prøver jakken min, fra LaRedoute. Jeg har hatt den i mange år nå, men noen plagg blir man ikke lei. Mia er inne i en "jeg vil prøve dine klær"-periode. Alle fotplaggene mine er ferdig utprøvde. Morsomt.  

bloglovin

4 kommentarer

Stine

29.05.2011 kl.23:48

fin layout du hadde på bloggen din

Marthe

29.05.2011 kl.23:52

Morsom og herlig jente hehe, og skjønn hund ; )

onlyaillusion

30.05.2011 kl.00:10

fine bilder:)

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

30.05.2011 kl.00:21

Hata telefonstolpan! Kan ødelegg et bilde så te de grader! Arti å prøv mammas klær:) Så stor ho e blidd, de veks jo så fort!? :)

Skriv en ny kommentar

hits