Tripp trapp tre.. trapp!

For noen uker siden, da været glimtet til og tillot oss å være ute uten å bli våte og kalde, gjorde mamma og jeg husarbeid ute. Blant annet skrubbet jeg trappen hennes. Hun fortalte at å skrubbe trappen ble regnet som del av helgevasken back in the good ol' days, og hun sa at det var helt vanlig og forventet at barna deltok i arbeidet. Så idag skrubbet jeg trappa hjemme. Det er en robust trapp i tre, så jeg hadde godt med grønnsåpe i vannet, og gjøv løs på trappa med skrubben til den formelig skinte. Nei. Den skinte ikke. Men etter å ha fått skrubbet vekk grus og sand og fugleskitt ble det en ny trapp, ja til og med ble det en velduftende trapp. Etterpå skyllet jeg av den med flere bøtter vann for å få bort den overflødige skitten. Det var av en eller annen grunn en av faktorene som gjorde at jeg ble i godt humør idag. Så dagens motto: en velduftende trapp for et velduftende sinn. Makes any sence? Not!
Oh well! Her følger en liten bildeserie over ting som gjør og gjorde meg lykkelig.

Ja, såklart måtte trappa med. Den gjør meg jo glad! :) Haha. Må si det er med blandede følelser jeg kan si noe sånt. Ei trapp, liksom. JAJA!!!! :D

Ja. Nei. That's all folks! God natt!
(..og mamma.. om du leser dette så må jeg bare få si at jeg gleder meg til å levere fuglen tilbake! Og til du kommer hjem!)

Én kommentar

Madde

30.09.2010 kl.22:52

Kikar förbi, kollar andra föräldrabloggar på bloglovin. Så kikar in här med :) .

Skriv en ny kommentar

hits