In the name of all that's pure and white.

Hei!
Jeg er in a happy place!
I går begynte vi å male stua, og første strøk er allerede unnagjort. Her snakker vi sytten meter vegg som skal males hvit. Heldigvis meldte to gode hjelpere seg frivillig til å hjelpe, og da gikk jobben så fort at jeg fikk ikke sukk for meg før vi var ferdige. Veldig hyggelig med hjelp. I kveld skal listene males og vinduskarmene forhåpentligvis også. Det er ingen som vet for en lettelse det er å få vekk trefargen. Halleluja. Jeg er i malehimmelen.


Painterwoman.En pitteliten venn. Fatter ikke at det går an å være så liten!

Donna måtte være i stua fordi malerbuddyene våre hadde med seg en Chihuahua (jeg måtte google stavemåten på rasenavnet, haha) som tydeligvis trodde hun var større enn det hun virkelig var. Vi lot dem hilse på hverandre ute, men da Donna skulle snuse på fremlingen begynte den å knurre og ville tydeligvis bite, så vi fant det best å la begge roe seg ned hver for seg, så Donna endte opp med å ligge i kjellerstua mens Chiuaua'en fikk sprade som en liten dronning sammen med oss.
Selve malingen tok veldig kort tid. Vi var fire stykker til sammen med en rull og tre pensler, så det ble fort hvitt langs veggene. Hurra for det!
I mellom ''slagene'' kokte jeg kaffe på gammelmåten, den typen kaffe som gir deg grugge nederst i koppen, men som er så god at du fryder deg mens du drikker den. Den som trekkes i kokende vann i en fancy kjele. ..og så hadde vi smågodt og cola attåt.

4 kommentarer

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

10.02.2010 kl.13:48

Så søt hund :D

Jill/Famwangaasegg..

10.02.2010 kl.13:53

Så deili å få det lyst å fint:) Kjekt å ha goe hjelpera på lur;)

Go tur:)

Pia <3

10.02.2010 kl.13:53

Nice blogg! (Y)

Besøk : www.piev.blogg.no

Hilde-Kristin

10.02.2010 kl.13:55

Åh, så deili å få mala da!

Skriv en ny kommentar

hits