Huset sover.

Mia la seg for nesten to timer siden, så jeg sitter bare og venter på lyd fra andre siden av veggen. Soverommet hennes ligger vegg i vegg med stua, så når hun sover er det ganske stille i hus. Så søvndyssende at Glenn og Donna sovnet av på sofaen, mens jeg sitter ved spisebordet og har nettopp sett siste episode av Grey's. 
Himmelen er orange, gul, rosa og rød bak meg, og skyene henger som tunge lillafargede bomullsdotter over solrøna. De er ikke plagsomme, bare vakre sammen med sola og resten av verden som fortoner seg som stille og fredfull.
Jeg har hentet drosja, så det kan hende du og jeg sees i helgen? :)
Det er fint at det er fredag, men jeg ser for meg at det blir en lang helg uansett. 
Hvis jeg får tid i kveld blir det et lite ''sangtreff'' hos søskenbarnet mitt, og så regner jeg med at jeg blir travelt opptatt resten av kvelden. 
Kjøpte meg forresten to gensere fra Dress2impress.no her om dagen. Bestilte de lørdags kveld, og mandag hadde jeg dem. Mener det var mandag. Anyways. Gratis frakt.


Balmaininspirert hettegenser. Fin på bildet. Fin i virkeligheten.

Glenn sa skjorten så ut som sånn som tømmerhoggere går med, men den er kul likevel. Veldig tynt stoff. Sikkert ikke solid.

Ttyl.
bloglovin

4 kommentarer

eirinbj

05.02.2010 kl.15:45

Fin blogg du har! utroli søt unge også ! :D
Synes skjorten var litt tøff jeg :)

Hot or not på bloggen min, hva er din mening ?

Line

08.02.2010 kl.21:42

Ah, den svarte saken var digg :)

Line

09.02.2010 kl.08:26

Hm, jeg sjekka ut den nettsida. Kan ikke si at jeg ble videre imponert. Sida er full av skrivefeil, enkelte av klærne ligger på et stygt og skittent gulv og det at man må gå inn på hvert enkelt produkt og klikke for større bilde var egentlig bare irriterende. Hmpfh!

Skriv en ny kommentar

hits