Det nye huset mitt (..vårt!)


(Bildet er fra prinsessebloggen.)

Her ser dere det nye huset mitt. Dette er selvfølgelig bare en liten modell av det, men det er altså sånn det kommer til å se ut, bare jeg får overtalt Glenn til å bygge det til meg. Det skal bygges langt inne i skogen ved siden av et lite vann, og veien dit skal være en liten sti som man må ha et kart for å finne. Inne i skogen har jeg naboer som De tre små griser og De syv dvergene, samt Bambi og Trampe. De var alle helt klare på at vi måtte bli naboer så snart som det bare gikk an. Snøvit skulle være barnevakt for Mia når jeg eller Glenn skal på arbeid, hvis jeg orker å jobbe når jeg bor så langt inne i skogen da.


(..også dette fra prinsessebloggen)

Det sier seg selv at når en bor så langt inne i skogen så får man ikke kjøpt sminke så ofte, så derfor har jeg hamstra litt sånn forskjellig fra forskjellige butikker rundt om kring. Det ble jo en liten formue, men det kommer til å være SÅ verdt det når vi er ferdige med huset. Hvem synes det er gøy å handle sminke bare sånn i ny og ne liksom? Jeg kjøper alt jeg trenger med en gang jeg! Lurt lurt lurt!
bloglovin

4 kommentarer

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

28.12.2009 kl.15:05

Så søtt det va:)

Line

28.12.2009 kl.16:00

SV: En VW Passat 99 modell :)

Emmieverlasting/Jeanette

28.12.2009 kl.16:07

Der vil jeg også bo!:o) Du malte ett ganske levende bilde altså!:o)

Anette-flætte

29.12.2009 kl.00:11

ingenting galt me fantasien iværtfall :p du får bare lokke glenn me alt mulig for å få han t å bygge huse t dæ :p åsså må du husk på å ha en bide på bade :p haha :)

Skriv en ny kommentar

hits