Åkre av gull.

Morn!
Det regner småjævler ute. Det sa seg egentlig selv at det fine været vi har hatt i flere uker ikke kunne vare for evig, så jeg ble ikke overrasket da jeg hørte vinden begynte å tute utenfor i går kveld. I morges da jeg våknet blåste det noe helt forferdelig og jeg er sikker på at det var årsaken til at Mia våknet og gråt som om noen hadde stått ved senga og skremt henne. Regnet trommet på vinduene og klokka var bare åtte, det var enda mørkt ute. GAH! Jeg hadde ikke særlig lyst til å stå opp, men må man, så må man jo. Jeg er sikker på at det er flere enn bare meg som glemmer alt det vonde ved å stå opp når man blir møtt av verdens blideste unge i senga si. Da er det kun godt å være til, spesielt når du løfter ungen ut av senga og hun legger hodet sitt på skuldra di og pjusker deg i håret. Ah! Det er godt å stå opp! :)

Akkurat nå sover hun og det ser ut som om lynet har slått ned her tusen ganger på en time. ..synes jeg. Mia har dratt leker ut over gulvet, hun har vært under sofaen og dratt frem hybelkaniner og hun har smulet kjeks utover hele stua, sølt vann i sofaen og ..ja, bare rota, så jeg har god samvittighet når jeg sier at det er godt at hun ligger i senga si og blunder en liten stund.

Jeg sitter og funderer på hva jeg skal bake til jul. De siste årene har jeg hele tiden tenkt at nå, NÅ skal det bakes og syltes og rulles, presses og kokes, men ingenting hendte, så det er vel helt naturlig at jeg har de samme tankene i år. :) VG's magasin Fredag (i går) var stappet med gode oppskrifter og lettvint konfekt og sånt, så jeg har et lite håp om at jeg skal få samlet litt ingredienser og gjort noe med løftene fra foregående år. Hopefully I will!


Utrolig fint langs veien/stien vi gikk på torsdag.Der var en skog så tett som du bare finner den i eventyrene...men noen steder hadde ikke trærne satt rot.Mot Gåsland og Reinshaug.


 
Nesten fremme ved hytta. (Du ser den til venstre i bildet.)Veggen på hytta var frossen!!
Der det en gang var en rønne er det nå en ... hytte?Sola på vei ned da vi gikk tilbake.Siste bildet. Åkeren var helt gul nesten. :) Tenkte på Stings herlige ballade, fields of gold!
bloglovin

8 kommentarer

<3 Malin - Just living my life

21.11.2009 kl.13:00

Skog er så fint♥

Hilde

21.11.2009 kl.13:13

fantastiske bilda:D

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

21.11.2009 kl.13:15

Ah,det e så fint der! Flink å ta bilda:) Baking ja,hmm..Har å tenkt på konfekt å litt ´lette´småkake som ristoppa,kransekakestenger,peppermynte-mynta,kokosmakrona,sjakkrute,marengs å rundstøkka som man kan ha ligganes i frysn telfelle nån sku dukk opp:) Kjekt å ha! Har løst å lag krumkake,men da treng æ jern,å det kosta jo det å..så nei. Blir vel litt fartin hit&dit såm man blir vel ikkje fri.. Har du nån forslag på kake/kjeks/konfekt?:)

Line

21.11.2009 kl.14:59

Kjempefiine bilder :)

Headeren ja, er fri for Photoshop at the moment, så da blei den sånn. Like greit :) Det er jo så koos med stearinlys!

Jill

21.11.2009 kl.15:18

NAM! ska prøves ja,kanskje te advventskos te neste helg?:)

Thessa

21.11.2009 kl.22:02

For noen fantastiske naturbilder. HELT fantastiske!!!:)

Hilde

22.11.2009 kl.12:26

Har utfordret deg på bloggen min.

Isa IsaDora<3

25.02.2010 kl.11:02

Kjempe fine bilder n_n

Skriv en ny kommentar

hits