Late evening show.
Fra Sund i Bø.Beinhard frost.Et av de kaldeste stedene i Bø, Sund.Gamle tegninger på den nedlagte barneskolen som nå fungerer som bygdelokale.Da jeg dro hjem fra jobb en dag fant jeg denne sykkelen, friskt parkert i en busk. Oh well.
Ungdommen nu te dags. ;)


God natt er vel det riktige å si på et tidspunkt som dette.
Etter middagen i dag hadde jeg egentlig planlagt å bake brød og en kake, men akkurat idet jeg lufta tanken for Glenn ringte mamma og ville ha meg med på hagelagsmøte.
Du leste riktig..
Jeg svarte ja til det. Visstnok skulle en eller annen kjent blomsterfinn holde foredrag et sted på Sortland, så jeg pakka lekene og dro avgårde.
Etter foredraget ble det delt ut hauger med frø til fryd og forlystelse for alle prikleklare grønne kvinnefingre. Der var faktisk et par mannehender der også, men selvfølgelig sterkt overbemannet av kvinnekjønnet.
Det ble mange om benet da det viste seg at det bordet vi satt på var de eneste som fikk en sjelden type frø, og verre ble det da vi skjønte at her måtte det deles. Det var ikke mange frøene i en pose, så jeg så frustrasjonen i øynene til mamma. Hun var vel redd vi skulle miste herligheten. Hvorfor hun ikke kunne skynde seg å gjemme posen i lomma skjønner ikke jeg, men hun fikk vel likevel med seg tre-fire frø hjem.
Det ble faktisk en noget ''amper'' stemning ved bordet da disse kvinnemenneskene begynte å smiske seg til det ene og andre. Jeg hadde det ganske morsomt, må vite!
..og nei, jeg fikk ingen frø med meg. :)

God natt. Igjen. :)
 bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits