Når hunden er vekk og barna sover..

Heisann!

Jeg har nettopp hatt besøk av to venninner og barna deres. Nå er alle begynt å bli så store at de faktisk leker sammen og nesten prater med hverandre. Kjempemorsomt å se! Mia og den ene, og eneste gutten fant tonen veldig bra og susset og koste seg masse! Helt merkelig å se på! Og så går de som  om de aldri har gjort annet, med stålkontroll på både armer og ben. Og så er de så forskjellige likevel.. :) Helt fantastisk.

Det er siiinnsykt fint vær ute og jeg tror det kommer til å vare. Vinden er litt sur, men what the hell. I enjoy it. Skal ut senere.


Tenkte å tipse dere om denne nettsiden! Her finner dere gode tips til trening og veldig gode oppskrifter som i tillegg er sunne. Mange av oppskriftene inneholder ingredienser som kanskje er litt vanskelig å finne hvis du ikke bor midt i byen med uante valgmuligheter, men det går an å improvisere hvis du er litt dreven på kjøkkenet. (Det der betydde ikke at jeg er det!) I går lagde jeg denne favoritten. Den er litt sterk (hvertfall sånn som jeg lager den), så den er kanskje bedre som kveldsmat etter at barna har lagt seg. Jeg storkoste meg hvertfall med den til episoden av Grey's anatomy. GAH! Så spennende det kommer til å bli fremover. Kommer jeg til å greie å la være å laste ned episodene på nett?! Hard to say!

Vel vel! Nå skal jeg lese litt norsk, for i morgen har jeg prøve. Humanisme, opplysningstid, klassisme og norsk litteraturhistorie fra 13- 1800-tallet. Wish me luck! I need it! :)


Jeg tror en av Mias favorittretter må være brødskive med syltetøy på. Og helst skal den spises mens man er på hytta. Da er den nemlig best!

Ha en fin dag! :)

bloglovin

2 kommentarer

Hilde

11.11.2009 kl.21:52

så stor ho e blitt:)

Line

14.11.2009 kl.00:11

Jeg så Ellen Degeneres show tidligere i høst, og da avslørte hun at Izzie kom til å bli syk, så jeg skjønte tidlig at hun var syk. Litt kjedelig.. Men vi har mer syke greier i vente!

Skriv en ny kommentar

hits