Den tvesola innsjøen.

oktober 09 030

Hvis været får være så fint som det var da jeg stod opp i morges kommer det til å se sånn ut senere hos oss idag. (Se bildet.) Det kan jeg fint leve med.

Mia står på den magiske stolen sin som kan bli vugge, spisebord og spisestol, og ser ikke helt ut som om hun vet hva hun vil enda. Brødskiva er halvveis fortært, men på langt nær så oppspist som den pleier å være på denne tiden. Det kan se ut som om hun er litt forkjøla. Da vi leste ei bok på sengekanten imorges nøys hun så det sang i veggene, og da hun så på meg hadde hun ei lang snørrklyse hengende fra nesen og helt til under haka. Vil helst ikke si mer, jeg kjenner jeg blir litt kvalm.

Igår hadde vi prøve i Norsk sidemål fristil, eller, det kan vel strengt tatt ikke kalles prøve når du får skrive hva du vil. Det verste er bare at jeg måtte skrive på nynorsk. Takk windows for bra ordbok!

Til helga, altså senere i dag, får vi storbesøk fra fjern og ikke riktig SÅ fjern, og da hadde jeg tenkt å lage karameller og litt sånt. Vi får se. NOE må man jo ha å servere til kaffen! :) Eller hur!? 

Ha en fin dag!

Én kommentar

Cathrine Nesset - fotografi

23.10.2009 kl.11:25

Nydelig bilde :)

Skriv en ny kommentar

hits