Under åpen himmel.

Jeg har på ny tent lysene ute. Det er vindstille, så stille at du hører bilene på andre siden av bygda. En eller annen fugl sitter i vannkanten og lager skremmende lyder som gjør at det går kaldt nedover ryggen min når jeg hører den. Donna bryr seg ikke. Hun løper uanfektet frem og tilbake foran bena mine med en spraglet leke i kjeften. Sikkelet renner og øynene hennes tindrer av iver og lykke. Stemningen er lykkelig dyster. En følelse jeg sjelden kjenner på. Lykkelig dyster. Hva er det for noe? Nei, jeg vet ikke om det lar seg definere.
Da jeg kom hjem ikveld fikk jeg hjemmelaget potetmos og karbonader. Det var så godt. Etter å ha tent lysene på verandaen og slappet litt av kjente jeg at det var få ting som kunne gjort livet bedre enn det er akkurat nå.
Stemningen ute gjorde meg dyster likevel. Men på en positiv måte.

Vel inne igjen fant jeg ut at jeg skulle lete etter gavepapir. Jeg har en ide i hodet mitt som jeg gjerne vil sette til livet, men til det trenger jeg fint innpakningspapir, ikke sånt jeg finner på prix. Forresten. Ideen er ikke min. Jeg leste om den i et interiørblad for en liten stund siden.
Den går enkelt å greit ut på å pakke skoesker inn i fint papir og legge skoene dine i dem. Ta et bilde av dem og sett det utpå esken så vet du hvilke sko du har i. Siden gangen vår er verdens minste tenkte jeg at det var en god ide', så derfor er jeg på søken etter gavepapir.
I den anledning kom jeg over denne geniale nettbutikken som traff meg midt i hjertet. Gotta love it.

blafre
Et lite utvalg av hva de har å tilby. Det går i kort, bilder, drikkeflasker, matbokser, oppbevaringsbokser og lignende.
Jeg elsker fargene!

Da var denne dagen over, for min del. Det skal bli godt å legge seg igjen. Vinduet har stått på vidt gap, så det kommer til å føles som om jeg legger meg ute, under åpen himmel. Det har jeg gjort før, og jeg gjør det gjerne igjen..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits