Gulrotbrød, foccacio og en nesten-ulykke.

Good evening.

Dagen ble litt amputert siden jeg ikke kunne dra på jobb likevel idag, men noe fikk jeg gjort likevel. Fire gulrotbrød har jeg bakt, og nå står ett foccaciabrød til hevings. Det skal stappes med hvitløk og cherrytomater, og jeg er kjempespent på resultatet.
Oppskriften på Foccaciabrødet hentet jeg hos Thessa. Her har du en direktelink til oppskriften. Easy and good!

29juli09 003
Mia og jeg har hatt en super dag sammen. Vi har trilla tur og vært på besøk hos kjentfolk og så har bestemor og to søskenbarn vært innom.
Jeg har før nevnt hvor mye rart jeg opplever langs veien, men idag er jeg lei meg for at jeg ikke hadde kameraet fremme så jeg kunne filmet nestenulykken.
Strekningen forbi huset der vi bor er et yndet forbikjøringssted, og idag kom det tre biler etter hverandre med en campingbil fremst. Campingbilen ser meg, men det gjør ikke bil nummer to, som legger seg ut og vil kjøre forbi bobilen idet bobilen skal forbi oss.
Jeg rakk å se reaksjonen på føreren av den fremste bilen. Han var ikke blid for å si det sånn. Heldigvis var han såpass klar i hodet at han la seg enda mer ut for å hindre idioten i bil nummer to i å komme seg forbi. Jeg hytta med knyttneven etter kjerringa som kjørte, for jeg ble skremt ut av mitt gode skinn der jeg gikk. Hadde jeg nådd henne der og da tror jeg ikke jeg hadde klart å holde meg til verbal krigføring.

Mange skulle hatt seg et oppfriskingskurs. Det er ikke bare å tute forbi en bil kun fordi det er en lang strekning foran deg. Fotgjengerne og andre myke trafikanter har lite å stille opp mot når en ett tonn tung doning kommer rullende mot. Æsj.
29juli09 012
Mia takker for turen. Ser dere fortennene? Hun får nok mellomrom, slik som Glenn og jeg, hehe. :)


Nå må jeg opp og se om brødene har det bra!
Snakkes.

4 kommentarer

Elisabet Yvonne

29.07.2009 kl.23:33

Er dessverre ofte jeg kjører forbi bobiler og campingvogner jeg.Men ALDRI uten å være helt sikker på at "dette går"! Skjønner frustrasjonen din ja..Et annet irritasjonsmoment er alle syklistene, men det er en annen sak....

Johnsine

30.07.2009 kl.00:20

Haha! Syklistene er et kapittel for seg selv. ;)

Helle i Oklahoma

04.08.2009 kl.12:05

Foccicio er kjempegodt! Det er skummelt med sånne nestenulykker. Bilveien er ikke et sted jeg beveger meg med glede.

Drea

09.08.2009 kl.00:06

Hun er utrolig lik deg altså! :)

Skriv en ny kommentar

hits