Bathing baby's of mine.

sommer09 067
Glenn og Mia.

miaglenn
Deilig bilde! Deilige mennesker.

sommer09 046
Mia har smakt på sand. Etter utrykket å dømme syntes hun ikke det var noe særlig..Ser dere hvilken herlig dag jeg har hatt idag? Det var lummert og vått ute imorges da Mia og jeg testet dagens temperaturer på verandaen, men utover dagen seg varmen over oss og gjorde kroppene øre og late. Vi tok med oss Mia og lusket oss mot et av de vakreste badestedene i Bø, som ikke er saltvann. Vi er så heldige å ha noen fabelaktige strender her, mange av dem så hvite og lange at du kan gå lange turer langs dem, men jeg er ikke noe glad i saltvann, så derfor ble det ferskvann idag. Enda skulle jeg ikke bade, men saltvannet er kanskje ikke det beste for en sart og tander hud som den Mia har.
Jeg dyppet tær og knær under vannoverflaten, men Mia og Glenn storkoste seg helt neddyppet i vannet. Mia ble litt kortpustet akkurat da hun ble senket under vann, men så gikk det over. Hun er herig, og det må jeg si at Glenn også er.
Vi fikk besøk ved vannkanten også. Anette, en av mine kjære venninner fra fordums tider tok turen for å være sammen med oss en liten stund. Hun forlot oss etterhvert til fordel for ferskfisk til middag, jeg kan ikke klandre henne! :)

Later!


Én kommentar

Anette

28.07.2009 kl.00:28

hehe... fint d du har skreve om mæ.. d e jo bra at d va greit at æ forlot dåkker for ferskfesk..

Skriv en ny kommentar

hits