Ut i naturen.

ut i vr hage 013
En herlig start på dagen: Mia i sommerklær, UTEN strømpebukse, i hagen til mamma sammen med nevøen min.

sommer09 066
Mia fikk senere en tur i hengekøya til søstersen. Det syntes hun ikke noe om. ''Liksom''.

sommer09 082
Det ble også en liten tur på skuldrene til tante M. Snakker om skrekkblandet fryd.

sommer09 085
Great scenery! Herlig sted.

sommer09 003
Meg og Mia. Skal si hun klyper tak i meg.

sommer09 006
Geipen henger ut.

sommer09 095
Vi har vært på båttur også! Herlig!

Hei hå! Masse bilder, not much talking.
Vi har vært på farten i hele dag, i og med at det faktisk ble fint vær OG bra temperatur idag. Jeg har hatt fri hele dagen, så derfor ble det mye frem og tilbake mellom folk og fe.
Vi tok oss en båttur sent i kveld, etter at Mia var i seng. Det var bare søstersen, svigersen og hennes to av tre barn og meg som dro. Vi dro ut mot Skipnes og Finvågan, og et av målene med turen var å finne ut hvor hovedpersonen i boka jeg leser holdt til. Søstersen har lest samme boken, så vi tråla kystkanten etter spor og tufter etter hus. Det var ganske spennende. Etter å ha funnet det vi troooor kunne vært rette stedet dro vi videre til Finvågan og til kirkegården der. Utrolig stemningsfullt sted midt i skogen mellom tromsøpalmer og høye granbusker. Stillheten råder og alt som minner om trafikk er den monotone duren fra båtene langt der uti fjorden. Etter å ha lest boka ''Folket fra Vinje'' er det blitt mye mer interessant å farske rundt i traktene, så jeg håper jeg finner flere bøker som handler om livet her i nord. Spesielt i gamledager, det er så rart å lese hvordan de hadde det back in the old days.

Menne.. nå skal jeg tidlig opp, så jeg må ta kveld! Good night, alle! :)

4 kommentarer

Hilde

11.07.2009 kl.04:24

Hvis du ikke har lest "Jeg er Dina" og oppfølgerne "Lykkens sønn" og "Karnas arv" av Herbjørg Wassmo bør du prøve. Hvertfall den første, den er bra. Og settingen er faktisk i Vesterålen;)

Ida

11.07.2009 kl.07:17

Hei!Jeg har lest Jeg er Dina, og mener å huske at det var på Reinsnes det utspant seg? Bra bok. Har ikke lest de andre du nevnte, så takk for tipset! :)

Anette

11.07.2009 kl.10:36

mange fine bilda :) æ digga d når du legg ut masse bilda :)

Platina

14.07.2009 kl.01:17

Førr ei fin søster vi har :) Kanonbrae bilda!

Skriv en ny kommentar

hits