Her er jeg!

Fy fæn, for en dag! 

Det har vært helt vilt mye å gjøre på jobb, så tiden har fløyet avsted. Det synes jeg er helt flott! :)

Igår, etter jobb, skulle vi på fest, Glenn og jeg. Mamma hadde Mia hjemme hos seg, så vi hadde hele huset for oss selv. Det ble vel ikke helt som tenkt, i og med at vi kom ut så sent at alle var susn berusn og vi var nesten edru, så det ble noget amputert opplegg, men det var gøy likevel. Jeg dro tidlig hjem med drosja. Selv om det var masse folk ute så følte jeg meg ikke helt tilpass, pluss at jeg tenkte mye på hvordan det gikk med Mia som overnattet borte for første gang i historien. Uten oss, vel og merke. 

Da vi stod opp imorges kjørte vi direkte innover til mamma som stod på kjøkkenet og lagde mat til oss. Kald laks med søtkrem, poteter og agurksalat. Kan ikke få det stort bedre. Mia hadde helt tydelig storkost seg, til min store glede. Ingenting er bedre enn å vite at liten venn har hatt det bra. Mamma var også positivt overasket, selv om hun egentlig ikke hadde forventet noe annet. Hun er en drøm stort sett hele tiden. 

Vi var forresten på Sortland en kjappistur igår, og fikk tid til et aldri så lite babybesøk hos lillesøster. Jeg husker så godt hvordan det var å ha en nyfødt i hus. Alle ville se, og holde og vi hadde besøk nesten hver dag i flere uker. Rart med det. Koselig er det uansett. Man skal nyte det så lenge det varer. Ett år går så fort at jeg skjønner ikke det går an.

 

mia 017
Nydelig unge! Gleder meg til å se henne igjen!

Fra den herlige nettbutikken sweetmemories.no bestilte jeg for en liten stund siden en hel del Pukka-te. Hvis du er glad i te vil jeg anbefale Pukka på det sterkeste. Den er helt 100% økologisk, og smaken er heavenly! I tillegg har den en ettersmak som gjør inntrykk! Til for å nytes! :) 

 

 

mia 047
Spesielt den nederst til høyre var god. Den smaker kanel og lakris. Ble supersjokka! :)

 

Nå er det tid for dusj, og så må jeg i seng. Skal opp klokken seks for så å dra på jobb på Bøheimen. Sov godt, vakre vene. (..for dere som skal sove..)

 

bloglovin

Én kommentar

Maiken

06.07.2009 kl.02:25

ooh, alot of tea ;) jeg drakk så mye te en periode, at nå har jeg en liten pause. men kanskje ikke dumt å prøve noe helt nytt? som de der? kanel og lakris? hm.. høres jo godt ut;)

Skriv en ny kommentar

hits