Spray me - I love it.

Hey!
What a day!
Siden jeg var på jobb i HELE forbanna går og måtte på tidligvakt i dag er jeg fullstendig kake her jeg sitter. Opp i ‘’sjettotta’’ som vi sier det på godt nord-norsk, og bak disken klokken åtte til fire. Herre, gi meg styrke. 

The Dutchess, filmen jeg så lørdagskvelden, var bra. Lang, men bra. Kanskje litt mer jentefilm - den appellerte absolutt til meg og mine lettrørte følelser, så tårene dukket opp mer enn en gang, og jeg ble gang på gang provosert. Aner ikke om filmen er basert på en sann historie, men den handler jo om hvordan det var å leve i velstand for mange herrens år siden, da kvinnene hadde lite de skulle sagt, prevensjon ikke fantes og mennene kunne ha seg med nesten hvem de ville uten å bekymre seg for om de ble kastet ut av kjerringa når de kom hjem. 
I går så jeg Slumdog Millionaire, den som har fatt golden globe’s og oscarer kastet etter seg, pluss en hel drøss med seksere. En varsellampe burde tent allerede da jeg stod og så på coveret, har dere sett hvor HAPPY det ser ut? Det ser ut som DEN gladfilmen, men det er den overhodet ikke. Slutten kanskje, men jeg var skuffa. Historien er bra, skuespillerne er bra, men coveret ødela alt. For meg - altså! Kanskje noen andre mener den er helt fantastisk. So be it. 

Fikk forresten slettetanga i går, pluss den GHD-varmesprayen og to børster. En rosa, rund og en FHI-børste. Stor og flat og fin og kjempegod å gre seg med. Hårbørstene jeg bruker ellers har jeg kjøpt på Nille eller PRIX så jeg merka fort forskjell. Anywhooo.. Slettetangen har jeg ikke fått prøvd enda fordi den har engelsk støpsel som ikke passer hos oss hvertfall, så jeg har tråla hele bygda etter noen som har et støpsel de kan låne meg. Jeg fant jeg fant, så ikveld skal det prøves.

Skal se Top Model først og hente litt inspirasjon, tehe! :D

210607 006
Børsten og tanga matcher! :) Ai laik. Og den sprayen, om den ikke funker, så skal jeg bruke den kun fordi den lukter IDIOTISK godt! 


 

210607 008
Hadde jeg gitt den en oscar? Nja. Skeptisk. Skulle gitt hu dama en oscar for å være så pen! :D


 

7 kommentarer

Emma

22.06.2009 kl.22:23

sv : Tusen takk !

Birgitte

22.06.2009 kl.22:43

Hihi, jeg vet, jeg er helt forelska i dem sjæl:P Har jo sagt det tusen ganger før, men du kan jo ikke akkurat klage du heller md den nydelige bebbisen din da!

Ida

22.06.2009 kl.23:09

Klager ikke jeg ;) !! :D

Eline

23.06.2009 kl.00:12

Aaah, ble helt frelst av Slumdog Millionaire. Syns historien var så bra, og ikke minst rørende (:Men enig i at coveret var litt rart, ble nesten litt småredd da jeg begynnte å se filmen, hahaha!

nala

23.06.2009 kl.09:48

Jeg har enormt hår.. GIGANTISK! Med masse frizz og krøller/korketrekkere. Avhengig av rettetang!! Dog kostet min "bare" 500kr på salg og heter "HH Simonsen", elns.. Sprayen skal sikkert ikke gjøre så mye, annet enn å beskytte håret mot varmen, så den er det viktig å bruke hver gang, så slipper du tørt og skadet hår. :)

Nina

23.06.2009 kl.09:54

Man må jo lese bak på coveret før man kjøper/leier da! Hehe. Synes filmen var helt fantastisk! Men så var jeg forberedt på det som skulle komme og da :)Om edderkoppene: FYTTI så ekkelt. Jeg er helt paranoid på det området, så jeg rister tøyet GODT før jeg tar det inn.. Hadde nok låst meg inne på badet eller noe sånt hvis de du hadde kom til meg. Hehe. Hater virkelig edderkopper.

Ida

23.06.2009 kl.11:30

Jeg leste bak coveret, men det sank vel ikke inn før jeg så filmen. :)

Skriv en ny kommentar

hits