Chanel - Shiseido - Biotherm

Alle gode ting er tre sies det, og idag vil jeg gjerne få sagt meg enig i det.mai sortland 011

For et par måneder siden vant jeg en skrivekonkurranse i et eller annet blad, husker ikke hvilket eller hvordan eller hvorfor, ikke så nøye, der premien var en splitter ny Chanel Inimitable mascara. (Jeg øver meg fremdeles på å uttale ''inimitable''. Det går ikke så bra.) La meg bare få si det sånn: Har du ikke prøvd denne, så må du få tak i den snarest. Jeg inviterer deg til mascarahimmelen, og Chanel er gud. Mine øyenvipper er så korte at det grenser til det paranormale, og jeg kunne sikkert vært i Guinnes Rekordbok pågrunn av dem, men med denne mascaraen er de ikke så korte lenger. Den bare ..hva skal jeg si.. funker. Veldig bra. Men herrejemini, der finner sikkert bedre. Jeg vet bare ikke om noen enda.

Den shiseidokajalsaken der har jeg lett etter lenge. Den er hudfarget og kommer av den grunn til å bli flittig brukt fremover. Passer veldig bra for folk som meg som snart skal ha smått og som kommer til å oppleve røde øye og lignende etter mang en våken natt. Legger jeg denne på våtkanten ser jeg straks freshere ut, klar for dagen og dens utfordringer. Woooo.. Den kan sikkert brukes til andre ting også, men den holder til mitt formål.

Biotherm-esken inneholder en lys concealer. Kjøper du en sånn er du garantert å ha den lenge. 165 kroner koster den. Har aldri hatt noe sminkeprodukt som har vart lenger enn denne concealeren her. Blir den aldri tom??
Bra er den også. Jeee!

4 kommentarer

Katrin

29.05.2008 kl.23:50

åå?Den mascaraen må jeg prøve! Mine er også veeeldig korte!og det er SÅ teit! Lengre hår på armene, nesten. hihi..De er rimelig søte de to bissevovvene våre, ja;)

Ida

29.05.2008 kl.23:54

Hehe, ja, prøv den! Litt dyr kanskje, men den er SÅ VERDT DET!! :)

Katrin

29.05.2008 kl.23:56

Feriepenger snart vettu, får vente til da;) hihi

Ida

30.05.2008 kl.15:07

Wooo. GLEDER meg til feriepenger ja! :) Lenge å vente!

Skriv en ny kommentar

hits